Επανέρχεται ο κοινωνικός τουρισμός

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2013 23:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:41

Η επαναφορά των προγραμμάτων του κοινωνικού τουρισμού αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Στη συνεδρίαση, την πρώτη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του νέου διοικητή του Οργανισμού, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, παραβρέθηκε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος ενημερώθηκε για τις σχεδιαζόμενες νέες δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης και στήριξης των ανέργων.

Στην ανάγκη να ενισχυθούν οι παρεμβάσεις του ΟΑΕΔ στην αγορά εργασίας και την κοινωνία αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση ο υπουργός Εργασίας, ενώ τόνισε ότι «η αναβίωση των προγραμμάτων του κοινωνικού και άλλες πρόσφατες παρεμβάσεις, όπως η παροχή οικογενειακών επιδομάτων από την Πρόνοια και τον ΟΓΑ, σηματοδοτούν την επανεκκίνηση και ενδυνάμωση του κοινωνικού κράτους» και αποτελούν «απαραίτητο στήριγμα και προϋπόθεση της ίδιας της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της οικονομίας».

Τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού είχαν περιοριστεί μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) τον Φεβρουάριο του 2012.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass