ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Καβγάς Ζήγρα - Οικονομίδη στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2013 3:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:42
ΑΘΗΝΑ
Πόλεμος ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης μεταξύ του Νίκου Ζήγρα και του Αστέριου Οικονομίδη, οι οποίοι προσπάθησαν να ρίξουν ο ένας στον άλλο τα βάρη. Αφορμή της μονομαχίας ήταν η κατάθεση του μάρτυρα Ευάγγελου Κατσάνου, μισθωτή του ακινήτου στην οδό Κεφαλληνίας 45.
«Όλα τα κουτσομπολιά έλεγαν τότε ότι αγοράζει η οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Μου ζήτησαν να φύγω από το ακίνητο» είπε ο μάρτυρας. «Πρώτη φορά έζησα στη ζωή μου τέτοιο πόλεμο. Μου έστελναν συνεχώς το ΣΔΟΕ και το υγειονομικό. Μέσα μου σήμερα πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο». Ο μάρτυρας είπε ότι ήρθε και τον βρήκε ο Αστέριος Οικονομίδης και του συστήθηκε ως εκπρόσωπος της Torcasso.
Από την πλευρά του ο Αστ.Οικονομιδης το αρνήθηκε: «Ο Ζήγρας μου είχε εμφανιστεί ως εκπρόσωπος ξένων εταιριών που ήθελαν να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα». Τότε παρενέβη ο Ζήγρας και λέει: «Ο Οικονομίδης ερχόταν στο γραφείο του Τσοχατζόπουλου. Γιατί δεν το λέτε; Γιατί δεν λέτε ότι σας πλήρωνε ο Τσοχατζόπουλος;».
«Με τον Τσοχατζόπουλο είχα μόνο δύο επαφές. Ο Ζήγρας δεν άφησε να φανεί ότι είναι πίσω του ο Άκης» απάντησε ο Οικονομίδης.
 Και ο Ν.Ζήγρας ανταπάντησε: «Ψέμματα κ. Πρόεδρε. Ερχόταν στο γραφείο και του άνοιγε τα πλάνα ο Ακης και του έδινε χρήματα. Του έκοβε μια απόδειξη στο όνομα μου, για να μην φαίνεται αυτός».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass