Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το απόγευμα, έξω από το Ραδιομέγαρο

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2013 13:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:54

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ διοργανώνουν στις 6 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, από κοινού με τις οργανώσεις των εργαζομένων ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ και ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά και το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, δεν έδωσαν καμιά ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που προκάλεσε η επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Η ΓΣΕΕ απαιτεί την άμεση ανάκληση της ΠΝΠ η οποία, εκτός από την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τις δημόσιες επιχειρήσεις, την περιουσία και το μέλλον τους» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΕ της ΓΣΕΕ.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ «απαιτεί την άμεση ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που άνοιξε παράνομα και αντισυνταγματικά το δρόμο της κατάργησης οργανισμών, με Υπουργικές Αποφάσεις, με χαρακτηριστική την περίπτωση που προκάλεσε 'ξαφνικό θάνατο' στην ΕΡΤ και την απόλυση 2.700 εργαζομένων. Ύστερα μάλιστα και από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ζητά την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης με τις συχνότητές της, υποχρεούται η κυβέρνηση να ανακαλέσει κάθε πράξη που αφορά την ΕΡΤ».

Η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή, ενώ καλεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου όλους τους προέδρους των ομοσπονδιών - μελών της, σε σύσκεψη, για να εκτιμηθούν όλες οι εξελίξεις.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass