ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πετυχημένη η πανελλαδική σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 1:28

 

Την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα της πανελλαδικής σύσκεψης της Λαϊκής Ενότητας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, εκφράζουν τα στελέχη του κόμματος από τη Λάρισα που την παρακολούθησαν.

Σε κάθε περίπτωση, η περιφέρεια έδωσε το στίγμα της με εντυπωσιακό τρόπο στη συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς εκπροσωπήθηκαν οι περισσότερες από τις περίπου 150 οργανώσεις που έχουν δημιουργηθεί σε όλη τη χώρα.

Σε 1.500 υπολογίστηκαν οι αντιπρόσωποι που έλαβαν μέρος στις εργασίες της σύσκεψης και οι οποίοι διατύπωσαν αξιόλογους και ιδιαίτερα χρήσιμους προβληματισμούς για την ταυτότητα, τη φυσιογνωμία, την οργανωτική δομή, την τακτική και τη στρατηγική της ΛΑ.Ε. και κυρίως για την ανάγκη πολιτικής αντεπίθεσης και πιο δυναμικής παρέμβασής της σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μέτωπα.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής σύσκεψης πραγματοποιήθηκαν συνεδριάσεις θεματικών ομάδων για τομείς όπως η εργατική πολιτική, τα δικαιώματα, η αυτοδιοίκηση, οι αγρότες, η ενέργεια, ο συνδικαλισμός, η εκπαίδευση και η εξωτερική πολιτική.

Η ιδρυτική πανελλαδική διάσκεψη της Λαϊκής Ενότητας προγραμματίζεται για τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το συντονιστικό όργανο της Λαϊκής Ενότητας Λάρισας προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της για τα αποτελέσματα της πανελλαδικής σύσκεψης και να δρομολογηθούν οι προσεχείς δράσεις της.

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

Στην πανελλαδική σύσκεψη χαιρετισμό απηύθυνε μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο Μανώλης Γλέζος, ενώ μήνυμα έστειλαν, από τη Βαρκελώνη που βρισκόταν σε συνέδριο για το χρέος η Ζωή Κωνσταντοπούλου και από το Λονδίνο ο Κώστας Λαπαβίτσας.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αλέκος Αλαβάνος εκ μέρους του ΣΧΕΔΙΟΥ- Β και εκπρόσωποι του ΕΠΑΜ, της Πρωτοβουλίας για μια Δικτύωση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μ.Κ.

(Η φωτογραφία της πανελλαδικής σύσκεψης αναδημοσιεύεται από το site iskra.gr)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass