ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ

Επίσκεψη του Γ. Τσαούση σήμερα στους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2016 1:06

 

Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας, θα επισκεφθεί σήμερα Τρίτη, ο υπεύθυνος Μεταναστευτικής Πολιτικής του «Ποταμιού», κ. Γιώργος Τσαούσης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του, στις 10:30 π.μ. θα συναντηθεί με κλιμάκιο του «Ποταμιού», που θα αποτελείται από τους κ.κ. Μπαργιώτα Κώστα (βουλευτή), Σακατζή Δημήτρη (περιφερειακό συντονιστή Θεσσαλίας– ΜΕΣΥΑ), Βλάχο Βασίλη (ΜΕΣΥΑ), Γαλάνη Θάνο (ΜΕΣΥΑ), Μπαζάκη Κώστα (γραμματέα Τ.Ο. Λάρισας), Κατσούρα Νίκη (αναπληρώτρια γραμματέα) και Κουφοδήμου Βίκη (ταμία).

Στις 11:00 π.μ.-12:00 μ. θα μεταβούν στον χώρο της δομής φιλοξενίας μεταναστών στο Κουτσόχερο, όπου θα γίνει ενημέρωση για τη λειτουργία και τα προβλήματα που παρουσιάζονται, καθώς και για την προοπτική λειτουργίας της. Στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της τοπικής οργάνωσης του νομού Λάρισας του «Ποταμιού», στο γραφείο του βουλευτή Μπαργιώτα Κώστα, (οδό Ρούσβελτ 18), όπου θα γίνει ενημέρωση από τον Τσαούση Γιώργο για τις θέσεις και τις προτάσεις του Ποταμιού, για το μεταναστευτικό και συζήτηση για τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις. Διερεύνηση της δυνατότητας διοργάνωσης εκδήλωσης για το μεταναστευτικό στα τέλη Μαΐου, με βασικό προσκεκλημένο τον Μίλτο Κύρκο και συζήτηση και τοποθέτηση των μελών για τον διάλογο που λαμβάνει χώρα για το Κοινοβούλιο του κέντρου, με στόχο τη μεταφορά των σκέψεων και των απόψεών τους, στην επικείμενη συνάντηση της ΜΕΣΥΑ, στις 15 Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass