Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 19:28

Αναρτήθηκαν σήμερα από την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 - 2017 και οι ενδιαφερόμενοι γονείς με το ΑΜΚΑ τους και το ΑΦΜ μπορούν να δουν εάν θα λάβουν το voucher επιδότησης. Τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ δίνουν το πολυπόθητο voucher στους γονείς ώστε να προχωρήσουν χωρίς επιβάρυνση στις εγγραφές των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για το 2016 - 2017.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα voucher στις δομές που τους ενδιαφέρουν ώστε να προχωρήσουν στην εγγραφή τους. Θυμίζουμε ότι αίτηση έχουν κάνει περίπου 120.000 γονείς και αναμένεται να λάβουν το voucher περίπου 85.000.

Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Στον οριστικό πίνακα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher).

Οι μητέρες θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ Υπηρεσίες Σύζευξης Προς διευκόλυνση των ωφελούμενων, η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. δύναται να προσφέρει υπηρεσίες σύζευξης, βάσει των προτιμήσεων που έχουν δηλώσει αυτοί στο προαιρετικό σκέλος της αίτησής τους.

Μετά την οριστικοποίηση του πίνακα κατόχων/ωφελουμένων «Αξίας Τοποθέτησης» (Voucher), η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει διαδικασία σύζευξης για όσους κατόχους/ωφελούμενους δήλωσαν τους φορείς/δομές του ενδεικτικού και μη δεσμευτικού καταλόγου και θα ενημερώσει με ανάρτηση στον ιστότοπό της, εάν βάσει της δήλωσης του φορέα/δομή, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Η διαδικασία της σύζευξης είναι ενδεικτική και δεν παράγει δεσμευτικά αποτελέσματα τόσο για τον Φορέα / Δομή όσο και τον ωφελούμενο/κάτοχο «Αξίας Τοποθέτησης» (Voucher). Οι ωφελούμενοι δύνανται να απευθυνθούν για την εγγραφή του/των παιδιού/ών τους είτε στην ως άνω Δομή, για την οποία ενημερώθηκαν ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις δυνάμει της ενδεικτικής σύζευξης είτε σε οποιαδήποτε άλλη δομή επιθυμούν.

Διαδικασία τοποθέτησης ωφελουμένων:

α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή επιλογής τους μέχρι και την 1-9-2016.

β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, στην οποία θα προσδιορίζονται ιδίως: – Τα συστατικά στοιχεία των προσφερόμενων υπηρεσιών – Το ανώτατο κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών – Οι υποχρεώσεις των ωφελουμένων. – Οι υποχρεώσεις της Δομής, και ιδίως (i) για μη είσπραξη οποιασδήποτε πρόσθετης χρηματικής αμοιβής από τα ωφελούμενα άτομα, για τις υπηρεσίες που οι Δομές είναι υποχρεωμένες να παρέχουν και τις οποίες καλύπτει η «αξία τοποθέτησης», συμφώνως προς τα άρθρα 3 και 6 της παρούσας και την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., και (ii) για την μη μετατροπή συστατικών στοιχείων των υπηρεσιών τους (ενδεικτικά αναφέρονται όροι όπως η ετήσια χρονική διάρκεια λειτουργίας, το ωράριο λειτουργίας εβδομαδιαίως και ημερησίως, τυχόν μετακίνηση).

γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass