Και η ΑΔΕΔΥ στην γενική απεργία της 3ης Δεκεμβρίου

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 14:31 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Νοε 2015 0:47

Τη συμμετοχή της στη Γενική Απεργία στις 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ η οποία διοργανώνεται με κύριο θέμα την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που θα έρθει προς ψήφιση μέσα στο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, "Με το νομοσχέδιο που σχεδιάζει να ψηφίσει η Κυβέρνηση θα δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στην Κοινωνική Ασφάλιση με την ενοποίηση όλων των Ταμείων, την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, την ολοκληρωτική ανατροπή του χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος που από δημόσιο, αναδιανεμητικό και αλληλέγγυο θα μετατραπεί σε κεφαλαιοποιητικό, χωρίς την εγγύηση του κράτους, με δραματικά μειωμένες παροχές και κατάργηση των επικουρικών συντάξεων".

Στο επίκεντρο της απεργίας είναι και ο νέος προϋπολογισμός που, όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, προβλέπει νέα φοροκαταιγίδα πλάι στον ΕΝΦΙΑ και τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα με την απεργία θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 ώρα, ενώ γίνεται κάλεσμα για μαζική συμμετοχή. Για τις 3 Δεκεμβρίου απεργία αποφάσισαν και η ΓΣΕΕ και το ΠΑΜΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass