ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Η γραβάτα συνάντησε γαλότσα και τρακτέρ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2016 0:10

«Το μόνο θετικό στοιχείο ενός χρόνου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η αποκαθήλωση του... αγιοποιημένου λαϊκισμού. Η αριστερά έχασε κάθε πλεονέκτημα, τόσο για τις πολιτικές ικανότητες που δήθεν διέθετε όσο και για την υποτιθέμενη ηθική της υπεροχή. Η αναποτελεσματικότητά τους είναι ανεκδιήγητη, την ώρα που καθημερινά αποκαλύπτονται διορισμοί συγγενών, συζύγων, αρραβωνιαστικών και φίλων, στο όνομα του... Βελουχιώτη». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαϊδαρίου με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Κωστής Χατζηδάκης, οι βουλευτές Β΄ Αθηνών, κ.κ. Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη και Γεράσιμος Γιακουμάτος.

ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ...

Ο κ. Χαρακόπουλος, που εκπροσώπησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για τη διαπραγμάτευση και τη διερεύνηση των ευθυνών των πρωταγωνιστών της, είπε ότι «μαθαίνουμε σήμερα τα όσα απίθανα συνέβησαν από τον αγαπημένο του κ. Τσίπρα, τον κ. Βαρουφάκη, το κεφάλαιο της κυβέρνησης κατά τον πρωθυπουργό. Θα έλθει η ώρα της κρίσης και όσοι ενεπλάκησαν σε αυτές τις αθλιότητες θα λογοδοτήσουν».

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό και τις κινητοποιήσεις των αγροτών έκανε λόγο για «ανελέητο διωγμό όλων των ανθρώπων της παραγωγής. Επιτέθηκαν εναντίον των ελεύθερων επαγγελματιών, μίλησαν απαξιωτικά για το “κίνημα της γραβάτας”. Επιχείρησαν να υποδαυλίσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό. Δεν τα κατάφεραν. Τελικά η γραβάτα συνάντησε τη γαλότσα και το τρακτέρ. Η οργή είναι διάχυτη γιατί ο κόσμος νιώθει ότι τον κορόιδεψαν.

Αν συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν εχθρικά την επιχειρηματικότητα δεν θα υπάρχει ανάπτυξη, νέες δουλειές, εισφορές στον κουμπαρά του ασφαλιστικού συστήματος από νέους εργαζόμενους. Άρα, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τα... μυαλά που κουβαλάνε, είναι σίγουρο ότι όποια λύση και αν προκριθεί σήμερα, του χρόνου πάλι θα μιλούμε για μειώσεις συντάξεων και αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων».

ΒΙΖΑ ΓΙΑ... ΙΤΑΛΙΑ

Ο Θεσσαλός πολιτικός άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για το «μεταναστευτικό που απειλεί να μας τινάξει στον αέρα. Μετά το grexit από την ευρωζώνη κινδυνεύουμε να βρεθούμε εκτός Σένγκεν, να θέλουμε βίζα να πάμε στην Ιταλία. Θυμίζω ότι η κ. Χριστοδουλοπούλου ως υπουργός Μετανάστευσης εξέπεμπε το μήνυμα ότι είμαστε ανοιχτά και περιμένουμε, ενώ μίλαγε για μετανάστες που... λιάζονται. Και αφού και εδώ τα έκαναν θάλασσα τρέχουν στο παρά πέντε να συμμορφωθούν με τις δεσμεύεις που ανέλαβε η χώρα για να προλάβουν το τελεσίγραφο της ΕΕ».

Τέλος υποστήριξε ότι «η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Και αυτό μπορεί να γίνει με τη ΝΔ, η οποία βγήκε δυνατότερη από τη δοκιμασία των εκλογών, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει ισχυρές ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της εσωκομματικής διαδικασίας έδωσαν και πάλι ζωή στο κόμμα, ελπίδα στον τόπο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα το συντομότερο. Η ΝΔ με τον νέο της πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη θα κληθεί, όπως φαίνεται, για μια ακόμη φορά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass