ΑΝΕΛ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Κάλπες, αν οι δανειστές είναι άκαμπτοι

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2016 1:14

 

ΑΘΗΝΑ

"Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ σαφώς δεν επιθυμούμε εκλογές, θα ήταν παράλογο. Εάν όμως τα πράγματα εκτραχυνθούν και οι δανειστές είναι άκαμπτοι και δεν εκλογικεύσουν τις απαιτήσεις τους, θα πρέπει η κυβέρνηση να κάνει μια άλλη επιλογή. Και επειδή στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, το λόγο θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός.

Εάν φτάσουμε σε ένα σημείο οι δανειστές να ζητούν παράλογα πράγματα που θα οδηγήσουν στην οικονομική εξόντωση των πολιτών, δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαφορετική μέριμνα;" ανέφερε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε συνέντευξή της στον ρ/σ Real FM.

Κληθείσα να σχολιάσει την σύνδεση που κάνουν οικονομικοί αναλυτές μεταξύ της δήλωσης του Πάνου. Καμμένου και της "κατρακύλας στο Χρηματιστήριο", η κ. Χρυσοβελώνη, παρέπεμψε στα όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος για κατάρρευση των χρηματιστηρίων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με το γεγονός να οφείλεται στην γενικότερη κακή οικονομική συγκυρία στην Ευρώπη.

"Σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται η πτώση στο χρηματιστήριο με τη συγκεκριμένη δήλωση" πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, είπε "όταν έχεις αιτήματα σοβαρά και φλέγοντα τότε προσέρχεσαι στο διάλογο, όπως έκαναν οι εκπρόσωποι των ελεύθερων επαγγελματικών και των επιστημονικών κλάδων. Όταν οι αγρότες καλούνται από τον πρωθυπουργό σε διάλογο, όταν διοργανώνονται ειδικές συνεδριάσεις από την επιτροπή της Βουλής και καλούνται να μιλήσουν και δεν πηγαίνουν, αυτό μου δημιουργεί υποψίες".

"Δυστυχώς, υποκινούνται από ανθρώπους που δεν είναι αμιγώς αγρότες. Υπάρχουν συνδικαλιστές που δεν είναι αμιγώς αγρότες ή για παράδειγμα γιατροί που απολαμβάνουν τα προνόμια των αγροτών, κάτι που είναι σε βάρος των πραγματικών αγροτών" είπε, ενώ ερωτηθείσα αν η αστυνομία πρέπει να εμποδίσει τα τρακτέρ ή να τα αφήσει να μπουν στην Αθήνα είπε "η αντιμετώπιση είναι θέμα αξιολόγησης της Αστυνομίας και βεβαίως του αρμόδιου υπουργού Δημόσιας Τάξης. Εκείνο που εύχομαι είναι να μην υπάρχουν έκτροπα, να μην υπάρχουν ακρότητες".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass