ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΑ

Κανείς παραπονεμένος στο ΠΑΣΟΚ

 

Ήρεμα, δίχως απρόοπτα, σε καλό κλίμα και με ικανοποιητική συμμετοχή διεξήχθησαν οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και Δημοτικών Οργανώσεων στον νομό Λάρισας. Οι κάλπες έκλεισαν μισή ώρα αργότερα από την προγραμματισθείσα ώρα, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους επέστρεφαν από τα παράλια να ψηφίσουν. Συνολικά 828 άτομα σε όλο τον νομό προσήλθαν στις κάλπες, αριθμός πέρα για πέρα ικανοποιητικός, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ν. Λάρισας κ. Πέτρο Ηλιάδη. «Το κλίμα ήταν άψογο και η συμμετοχή, δεδομένων των συνθηκών λόγω θέρους, πέρα για πέρα ικανοποιητική. Ο αριθμός πλησίασε τον αριθμό των ψηφοφόρων που είχαν συμμετάσχει στη διαδικασία για την ανάδειξη της νέας προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφης Γεννηματά, γεγονός που γεννά αισιοδοξία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο εκλογικό τμήμα της Λάρισας, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο προσήλθαν 307 άτομα. Η σειρά εκλογής της νέας νομαρχιακής επιτροπής έχει ως εξής:

Μιχαήλ Τολίκας, Αμάρι Σάμερ-Αθανάσιος, Σταυρούλα Μπαγιώτα, Ευάγγελος Γιαννούλας, Φραγκίτσα Σαμαρίνα, Αργυρούλα Μπούσιου, Χρήστος Σχίζας, Κυριάκος Κουρούτσαλης, Αληφακιώτης Γεώργιος, Αθανάσιος Μπαρλαγιάννης, Βασίλειος Σίμος.

Για τη Δημοτική Οργάνωση Λάρισας η σειρά εκλογής των τριών υποψηφίων είναι:

Φωτεινή Βακάλη, Νικόλαος Σουλιτσιώτης, Κωνσταντίνα Δάλλα.

* Σε Τύρναβο, Κιλελέρ και Αγιά δεν υπήρξαν υποψήφιοι για τις δημοτικές οργανώσεις ενώ οι υποψήφιοι για τη Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέγονται άπαντες. Αυξημένη ήταν η προσέλευση ψηφοφόρων και σε Φάρσαλα και Ελασσόνα, ενώ μοναδική ίσως «παραφωνία» των εκλογών ο Δήμος Τεμπών όπου εκεί οι υποψήφιοι για τη Δημοτική Οργάνωση ήταν τέσσερις με τον Λάμπρο Ντούρο να μένει εκτός παρότι ήρθε τρίτος σε σταυρούς. Τον «έφαγε» όμως η ποσόστωση και έτσι τη θέση του πήρε η τέταρτη σε ψήφους Βασιλική Δερβένη. Πρώτος σε σταυρούς ήρθε ο Σωτήριος Μιχαλάκης και δεύτερος ο Γεώργιος Πολύμερος.

Νατάσα Πολυγένη

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της «Ε.τ.Δ.» από τα Φάρσαλα Αχ. Μπακαλέξης σε ήρεμο κλίμα διεξήχθησαν χθες στο Δημοτικό Εντευκτήριο Φαρσάλων οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και νέας Δημοτικής Οργάνωσης στο ΠΑΣΟΚ.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 π.μ. και έκλεισαν στις 7 μ.μ.

Επί εγγεγραμμένων 220 ψήφισαν 91 μέλη. Έγκυρα ψηφοδέλτια 91.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας, έλαβαν: Αληφακιώτης Γεώργιος 1, Γιαννούλας Ευάγγελος 6, Μπαγιώτα Σταυρούλα 11, Μπαρλαγιάννης Αθανάσιος 1, Μπούσιου Αργυρούλα 55, Σαμαρίνα Φραγκίτσα 1, Σίμος Βασίλειος 2, Σχίζας Χρήστος 14, Αμάρι Σάμερ - Αθανάσιος, Κουρούτσαλης, Τολίκας Μιχαήλ.

Για τη Δημοτική Οργάνωση Φαρσάλων έλαβαν: Παναγιωτοπούλου Κυριακή 62, Βουλγαράκης Αναστάσιος 22, Δημόπουλος Γρηγόριος 6.

Εκλέγονται άπαντες.

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της «Ε.τ.Δ.» στην Ελασσόνα Γιάν. Μουκίδης, σε εξαιρετικά ήπιο κλίμα, με χαμόγελα και χαμηλούς τόνους και με ενθαρρυντική προσέλευση ψηφοφόρων πραγματοποιήθηκαν χθες και στην Ελασσόνα οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέας νομαρχιακής επιτροπής και της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας.

Κυριάρχησε η παρουσία νέων ψηφοφόρων στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρ. ΚΕΔΕ, όπου είχε στηθεί η κάλπη.

Ενδεικτικό είναι ότι γύρω στις 3 το απόγευμα, ήδη είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 100 άτομα.

«Η προσέλευση στις εκλογές μας είναι ενθαρρυντική, παρά τις δύσκολες και κρίσιμες συνθήκες που υπάρχουν για το κίνημα και για τη χώρα. Ο κόσμος μας δείχνει να έχει αντανακλαστικά και αντοχές και αυτό είναι θετικό σημάδι για τη συνέχεια...», επισήμανε με νόημα στην «Ε.τ.Δ.», ο πρ. γραμματέας της τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας και εκ νέου μέλος της δημοτικής οργάνωσης Κώστας Μουσιός. Η σειρά εκλογής των τριών υποψηφίων Κωνσταντίνος Μουσιός, Φωτεινή Ιγγλέζου και Ιωάννης Μπαρλαγιάννης.

* Σε Τύρναβο, Κιλελέρ και Αγιά δεν υπήρξαν υποψήφιοι για τις δημοτικές οργανώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass