ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Σωφρονιστικός με κοκαΐνη!

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016 13:25 | Τελευταία ενημέρωση: 09 Φεβ 2016 23:30

 

ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς, υψηλόβαθμο στέλεχος των φυλακών Τρικάλων, καθώς, έπειτα από έρευνα, βρέθηκε πάνω του ποσότητα 0,7 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί έστησαν το μπλόκο στον σωφρονιστικό και σε ένα ακόμη φίλο του καθώς η κοκαΐνη βρέθηκε στο πολυτελές αυτοκίνητο του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, συνελήφθη και ο προμηθευτής στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα κοκαΐνης, περίπου 90 γραμμαρίων, πιστόλι και 73 φυσίγγια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα προχθές το βράδυ ο 40χρονος σωφρονιστικός- στέλεχος των φυλακών Τρικάλων μαζί με τον 36χρονο φίλο του, προμηθεύτηκαν από τον 45χρονο ποσότητα κοκαΐνης. Στη συνέχεια, ο 40χρονος μετέβη με το πολυτελές αυτοκίνητο του στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, ωστόσο πριν εισέλθει στις φυλακές ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί από έρευνες στην οικία του κατάσχεσαν συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 0,9 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου φίλου του διευθυντή όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Στο σπίτι του 45χρονου ντίλερ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (88,4) γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι και (73) φυσίγγια, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (465) ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass