ΕΝΩ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΣΕΙ» ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Στην Καρδίτσα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2015 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:23

ΚΑΡΔΙΤΣΑ(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Την Καρδίτσα επισκέπτεται σήμερα Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015, στις 11.30 το πρωί ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αρχίζοντας έτσι τις προεκλογικές περιοδείες του από τη Θεσσαλία.

Δεν έγινε γνωστό το πρόγραμμα της επίσκεψής του, ωστόσο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει να δει από κοντά ορισμένες τοπικές δομές του πρωτογενούς τομέα και να έρθει σε επαφή κυρίως με τους πολίτες για να συνομιλήσει μαζί τους.

Ακολούθως ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Λάρισα όπου και έχει προγραμματιστεί ομιλία του στις 6 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ».

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Στο μεταξύ, μετά τη μη εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, την συνεπαγόμενη κατά το σύνταγμά μας, διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη Εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου 2015, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Καρδίτσας και άμεσης έναρξης του προεκλογικού αγώνα.

Χθες το βράδυ συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση η ΝΟ.Δ.Ε. – Ν.Δ. Καρδίτσας με θέμα συζήτησης την κινητοποίηση των τοπικών κομματικών μηχανισμών για την Πρωθυπουργική ομιλία της Λάρισας. Επίσης τέθηκαν επί τάπητος και ζητήματα σχετικά με την καλύτερη δυνατή ετοιμασία προκειμένου να δοθεί ένας δυναμικός προεκλογικός αγώνας με πειστικά επιχειρήματα για το έργο της κυβέρνησης και τα αποτελέσματά του στην οικονομία.

Σε ότι αφορά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, εξ’ οφίτσιο συμπεριλαμβάνονται οι τέσσερις νυν Βουλευτές κ.κ. Κώστας Τσιάρας, Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος, Γιώργος Αναγνωστόπουλος και για την κάλυψη των άλλων δυο θέσεων υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass