Περιοδείες της ΚΝΕ ενόψει εκλογών

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2015 9:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:38

H Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της  "μπροστά στη μάχη των εκλογών διοργανώνει μία σειρά περιοδείες και συσκέψεις στους χώρους που εργάζεται, ζει και σπουδάζει η νεολαία. Αναδεικνύουμε στο επίκεντρο ότι οι νέοι εργαζόμενοι και άνεργοι, τα νέα παιδιά από τις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, τα ΕΠΑΛ, τα ΙΕΚ, που δίνουν κάθε μέρα τη μάχη στο σχολείο και στο μεροκάματο μετά, οι σπουδαστές και οι φοιτητές, οι μαθητές (παρόλο που η κυβέρνηση πήρε απόφαση να τους στερήσει το εκλογικό δικαίωμα), έχουν ανάγκη και συμφέρον να στηρίξουν και να ενισχύσουν το ΚΚΕ και στις εκλογές στις 25 του Γενάρη".

Το πρόγραμμα των περιοδειών έχει ως εξής:

Στη Λάρισα:

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, θα γίνει Εξόρμηση σε εργαζόμενους από τις σχολές Μαθητείας Κατάρτισης, με επικεφαλής τον Ζορμπά Αλέξανδρο μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, στις 17:00, θα γίνει Ομιλία στο 1ο ΙΕΚ, με την Γαβαλά Μαρία υποψήφια βουλευτή.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, θα γίνει Εξόρμηση στους μαθητές στο 4ο και το 7ο ΕΠΑΛ, στις 08:00, με επικεφαλής τον σφο Ρούσα Δημήτρη μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου, θα γίνει εξόρμηση στους μαθητές στο 8ο ΓΕΛ στις 08:00 και στους μαθητές στο 10ο ΓΕΛ, στις 13:00, με επικεφαλής την Τσιάτσιου Αγγέλα μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Μαθητών της ΚΝΕ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου, στις 17:00, θα γίνει ομιλία στο 2ο ΙΕΚ, με την Γαβαλά Μαρία υποψήφια βουλευτή.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου, στις 9:00, θα γίνει περιοδεία στο ΤΕΙ Λάρισας, με τον Τσικριτσή Στέλιο υποψήφιο βουλευτή.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, θα γίνει εξόρμηση στους μαθητές στο 9ο ΓΕΛ, στις 08:00, με επικεφαλής την Τσιάτσιου Βάσω, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, θα γίνει εξόρμηση στους μαθητές στο 2ο ΓΕΛ, στις 13:00, με επικεφαλής την Ξένια Βαγενά, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Μαθητών της ΚΝΕ.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, θα γίνει Περιοδεία στους σπουδαστές του στη Λάρισα, στη σχολή της ΣΤΕΓ και της ΣΔΟ, με τη Γαβαλά Μαρία και την Θεοδώρου Κική υποψήφιες βουλευτές.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, θα γίνει Περιοδεία στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, θα γίνει ομιλία στο 7ο ΕΠΑΛ, με την Θεοδώρου Κική υποψήφια βουλευτή.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, θα γίνει ομιλία στο 4ο ΕΠΑΛ, με την Θεοδώρου Κική υποψήφια βουλευτή.

 

Στη Μαγνησία:

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, θα γίνει  περιοδεία στον Θόλο, με επικεφαλή την Τζίτζιου Όλγα, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στην Γεωπονία, με επικεφαλής τον Γιάννη Μπράτσο, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

 

Στα Τρίκαλα:

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στο ΤΕΙ, με επικεφαλής τον Κρανιά Ορέστη μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου, θα γίνει εξόρμηση σε εργαζόμενους στον κλάδο του Επισιτισμού, με επικεφαλής τον Κρανιά Ορέστη μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων, με επικεφαλής την Παππή Κωνσταντίνα μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στους εργαζόμενους σε Public, ZARA, KARAKIKES με επικεφαλής τον Κρανιά Ορέστη μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στην ΕΠΑΣ Νοσηλευτικής, με επικεφαλής τον Κρανιά Ορέστη μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στο 1ο ΕΠΑΛ, σε ΚΕΚ και στο Δημόσιο ΙΕΚ, με επικεφαλής την Παππή Κωνσταντίνα μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στο Δημόσιο ΙΕΚ Τρικάλων, με επικεφαλή τον Τσαραπατσάνη Βασίλη μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στο ΚΕΚ Δήμητρα, με επικεφαλής τον Σίμο Αχιλλέα μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στο Στάδιο – Skate Park, με επικεφαλής τον Μπράτη Λευτέρη μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, με επικεφαλής τον Μπράτη Λευτέρη μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

 

Στην Καρδίτσα:

Δευτέρα 12 Ιανουάριου, θα γίνει σύσκεψη με φοιτητές της Κτηνιατρικής και των σχολών του ΤΕΙ με επικεφαλής την Καραΐσκου Χρυσούλα γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Καρδίτσας της ΚΝΕ.

Δευτέρα 12 Ιανουάριου, θα γίνει περιοδεία στην Κτηνιατρική σχολή και στο ΤΕΙ Καρδίτσας στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, με επικεφαλής τον Παπαδόπουλο Γιώργο μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Καρδίτσας της ΚΝΕ. 

Τρίτη 13 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στα τμήματα του ΤΕΙ Καρδίτσας και στην Κτηνιατρική, με την Κούτρα Χαρά υποψήφια βουλευτή.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στο ΤΕΙ της Καρδίτσας στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, με επικεφαλής την Τσέλιου Ντίνα μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Καρδίτσας της ΚΝΕ.

Παρασκευή  16 Ιανουαρίου, θα γίνει περιοδεία στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ με την Κούτρα Χαρά υποψήφια βουλευτή.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου, 18:00 θα γίνει σύσκεψη με μαθητές με επικεφαλής την Φυτσιλή Μαρίνα μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Καρδίτσας της ΚΝΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass