Ημέρα Τιμής των Εθελοντών Αιμοδοτών του Αμπελώνα

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2017 13:51

Την τοπική ημέρα Γιορτής και Τιμής των Εθελοντών Αιμοδοτών του Αμπελώνα, που σύμφωνα με το Καταστατικό του συλλόγου «Ελπίδα»  είναι η 4η Κυριακή του Ιανουαρίου κάθε έτους, θα τιμήσει  και φέτος ο σύλλογος με μια λιτή και σεμνή εκδήλωση, την Κυριακή στις 22 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση θα     περιλαμβάνει:
 Τον ομαδικό εκκλησιασμό του Δ.Σ. του Συλλόγου, των Αιμοδοτών και των φίλων της αιμοδοσίας του Αμπελώνα στον Ι. Ν. της Παναγίας του Αμπελώνα στις 9.30 π.μ. με επιμνημόσυνη δέηση για τους αποβιώσαντες αιμοδότες και αρτοκλασία υπέρ υγείας των «εν ζωή» αιμοδοτών .  Το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΓΑΖΕΤΑΣ» του Αμπελώνα στις 11 π.μ. με τους σχετικούς χαιρετισμούς από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Λάρισας κ. Ιγνάτιο, το Δήμαρχο Τυρνάβου κ Παναγιώτη Σαρχώση, τη Διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας κ. Μαίρη Χατζητάκη και τους άλλους επίσημους, που θα τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
 Τις βραβεύσεις των νέων και των τακτικών αιμοδοτών του Συλλόγου με πάνω από 10, 25 και 50 αιμοδοσίες, καθώς και των μεγάλων ευεργετών του, αλλά και κάποιων συνανθρώπων μας, που το Δ.Σ. του Συλλόγου έκρινε ότι αξίζει να τους τιμήσει για την προσφορά τους στον τόπο και στην αιμοδοσία και
 Την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου με τον προβλεπόμενο από το καταστατικό διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. για τη διετία 2015-2016 και τις εκλογές- αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών στα όργανα διοίκησης του Συλλόγου για την διετία     2017-2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass