ΑΙΧΜΕΣ Ν. ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Βραδιά νεολαίας της ΝΟΔΕ ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Τρικάλων

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2017 10:14

Βραδιά νεολαίας ή αλλιώς συνάντηση γενεών διοργάνωσε η ΝΟΔΕ και η ΟΝΝΕΔ Τρικάλων, σε club της πόλης στην οποία έδωσαν το παρών αρκετοί νέοι και πολλά κομματικά στελέχη, με σύνθημα «ένα καλύτερο αύριο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπογράφει ο τομεάρχης Οργανωτικού της ΝΔ Τρικάλων Νίκος Καρδούλας «οι νέες και οι νέοι της Θεσσαλίας αποφάσισαν να συμμετέχουν στα πολιτικά δρώμενα, να πάρουν τη χώρα στα χέρια τους, να παλέψουν για τη γενιά τους και να διεκδικήσουν όσα τους αξίζουν, επιστρέφοντας ξανά στην πολιτική και δείχνοντας αποφασισμένοι να παλέψουν για τα δικά τους συμφέροντα και όχι για τα κεκτημένα των παππούδων τους, εις βάρος του μέλλοντός τους, δίνοντας το βροντερό παρών. Τα χαμόγελα ήταν εμφανή στους νέους, οι οποίοι έδωσαν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας στη γενιά τους. Κεντρικός ομιλητής της συνάντησης γενεών ήταν ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης στους νέους, για να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος και να πάει η Ελλάδα μπροστά. Όπως υποστήριξε ο γραμματέας Οργανωτικού, η ισχυρή παρουσία των νέων στην εκδήλωση αλλά και των γονιών τους αποτέλεσε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, διευκρινίζοντας ότι μόνο με τη συμμετοχή της νέας γενιάς στην πολιτική μπορεί να αλλάξει η Ελλάδα και μόνο με την αλήθεια και όχι με τον λαϊκισμό».

Μπορεί βέβαια ο κ. Κονταδάκης να απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης και την εκδήλωση να τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων Κ. Σκρέκας, περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, πρώην βουλευτές και πολιτευτές, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ από τη Λάρισα Ελ. Αξιόγλου, οι 4 αναπληρωτές Οργανωτικού της ΝΔ, κι άλλα κομματικά στελέχη, ωστόσο όπως παρατήρησε ο κ. Καρδούλας «από αυτή την πανθεσσαλική μάζωξη απουσίαζαν στελέχη της Λάρισας αν και όλα τα μέλη της ΝΟΣ Λάρισας είχαν λάβει πρόσκληση για την εκδήλωση, προσωπικά από τον συντάκτη του κειμένου, με αντίστοιχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σχετικά τηλέφωνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass