ΕΡΓΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 130.000 ΕΥΡΩ

"Φως" στους δρόμους της Καρδίτσας

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 18:40

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στην επέκταση και αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του εν λόγω έργου προϋπολογισμού 130.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.


Όπως τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο κ. Αγοραστός: «Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για υποδομές απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τα έργα αυτά ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».
Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι οι οδικοί άξονες και οι κόμβοι ηλεκτροφωτισμού στο σύνολο του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της ΠΕ Καρδίτσας αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καρδίτσας και περιλαμβάνει την αποκατάσταση μεγάλης έκτασης ζημιών των εγκαταστάσεων οδοφωτισμού καθώς και την συντήρηση και επέκταση υφιστάμενων κόμβων ηλεκτροφωτισμού ή τη δημιουργία νέων. Επιπλέον θα γίνουν και εργασίες συντήρησης και βελτίωσης υφιστάμενων κόμβων (πχ αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου νατρίου με αντίστοιχα φωτιστικά σώματα τύπου LED, αντικατάσταση φθαρμένων υπόγειων καλωδίων κτλ), ανάλογα με τις προκύπτουσες ή/και τρέχουσες ανάγκες της Υπηρεσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass