ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΔΙΕΞΑΞΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Διαγωνισμός για 35 σύγχρονες παιδικές χαρές

Δημοσίευση: 22 Απρ 2017 12:11

Σε ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης βάσει τιμής ανά ομάδα, θέτει ο Δήμος Τρικκαίων, την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών. Η προμήθεια, είναι συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 183.296 ευρώ.


Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και η τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικών χαρών και η αντικατάσταση των υπαρχόντων οργάνων και των περιφράξεων λόγω παλαιότητας με καινούρια, σε διαμορφωμένα δάπεδα ασφαλείας με γενικότερο στόχο τη δημιουργία 35 σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών που θα τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και θα διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση από διαπιστευμένο φορέα. Κάθε παιδική χαρά θα περιφράσσεται με μεταλλικό κιγκλίδωμα και θα τοποθετείται θύρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη βάσει τιμής. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο του ζητούμενου εξοπλισμού. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης τού ως άνω συστήματος. Το συνολικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης και τοποθέτησης του εξοπλισμού, οργάνων και περίφραξης δεν θα ξεπερνά τους οκτώ μήνες. Οι εργασίες που προβλέπονται από τη μελέτη θα ξεκινήσουν το αργότερο σε έναν μήνα από την υπογραφή της σύμβασης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass