ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ενημέρωση στην Καρδίτσα για απάτες σε ηλικιωμένους

Δημοσίευση: 22 Απρ 2017 18:28

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις προς τους πολίτες η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής περιστατικών εξαπάτησης ηλικιωμένων κυρίως ατόμων από επιτήδειους που τους προσεγγίζουν με σκοπό την καταβολή χρημάτων.


Μια ακόμη δράση προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε χθες, μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Μαυρομματίου Καρδίτσας, όπου αστυνομικοί της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας διένειμαν έντυπο πληροφοριακό υλικό με χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για τους πολίτες.
Πρόκειται για φυλλάδια που σχεδιάστηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στα οποία αναφέρεται η μεθοδολογία δράσης των επιτήδειων που επιχειρούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι πολίτες προκειμένου να προστατευτούν.
Επισημαίνεται ότι όλες οι συμβουλές και οι οδηγίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα (//www.hellenicpolice.gr ), στην ενότητα «Οδηγός του πολίτη/Χρήσιμες συμβουλές», αναρτώνται στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Twitter.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass