ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟ ΛΕΚΚΑ

Εκδήλωση στους Σοφάδες για τον σεισμό του 1954

Δημοσίευση: 22 Απρ 2017 17:22

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εμπειρίες & διδάγματα από το σεισμό του 1954» χθες στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων.


Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Σοφάδων με τον Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Αθήνας και τον Σύλλογο Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Ευθύμιος Λέκκας, Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Πρόεδρος Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας που ανέπτυξε το θέμα «Ο σεισμός των Σοφάδων – Το γεωδυναμικό και σεισμοτεκτονικό πλαίσιο της Θεσσαλίας».
Ακολούθως ο κ. Κωνσταντίνος Μιχαλάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός, PhD μίλησε για της Πλινθόκτιστες Οικοδομές στη Θεσσαλία και την αντισεισμική συμπεριφορά τους. Εν τω μεταξύ στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου παρουσιάστηκε Έκθεση ιστορικής φωτογραφίας με θέμα το σεισμό του 1954, ενώ έγινε και προβολή ιστορικών οπτικοακουστικών ντοκουμέντων.
Την εκδήλωση αρχικά προλόγισε η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων κ. Κατερίνα Σταθοπούλου απευθύνοντας παράλληλα ένα σύντομο χαιρετισμό. Εν συνεχεία την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αιδεσιμολογιότατος π. Ηλίας Γώγος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass