Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας

Δημοσίευση: 22 Απρ 2017 17:10

Διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας πρόκειται να υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Διαγράμμιση στο επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας χρήση έτους 2017» προϋπολογισμού 98.000,00 €. 

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από τη Διεύθυνση  Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μαγνησίας και χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

«Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που εντάσσεται στις παρεμβάσεις της αιρετής Περιφέρειας, για την οδική ασφάλεια και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Σε μια δύσκολη περίοδο με ελάχιστους εθνικούς πόρους, όπου μας δίνεται η δυνατότητα, υλοποιούμε έργα ουσίας για τους πολίτες. Βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας, όπου υπάρχει ανάγκη», σημείωσε ο  κ. Κ. Αγοραστός.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η παρούσα μελέτη αφορά στην οριζόντια σήμανση του χαρακτηρισμένου Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας. Με την εργασία αυτή πρόκειται να γίνει πλήρης διαγράμμιση (είτε αρχική είτε αναδιαγράμμιση) ασφαλτικού οδοστρώματος οποιασδήποτε ποιότητας υφής και ηλικίας, με υλικό υψηλής αντοχής και ανακλαστικότητας.

Στον άξονα της οδού θα γίνει συνεχής μονή ή διπλή γραμμή, μία εκ των οποίων μπορεί να είναι και διακεκομμένη, όταν εξασφαλίζεται η ορατότητα σε μεγάλη απόσταση για προσπέραση. Το πλάτος της γραμμής θα είναι 12 εκ. Σε περίπτωση διπλής γραμμής, η απόσταση μεταξύ τους θα είναι 10 εκ.

Στα άκρα του οδοστρώματος θα γίνουν συνεχείς γραμμές (οριογραμμές) πλάτους 12 εκ., αφού προηγηθεί ικανοποιητικός καθαρισμός τους από κάθε είδους υλικά (χώματα, χόρτα, απορρίμματα κλπ) μέχρι το άκρο του ασφαλτικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass