Ο ΑΝ. ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πρωθυπουργός των δυο μνημονίων ο Τσίπρας!!!

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2017 22:00

Τον έντονο προβληματισμό του για το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου στην Καρδίτσα ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας - Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Καράογλου, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε σε έκτακτη Νομαρχιακή Συνέλευση του κόμματος.

Τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, καλωσόρισαν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ. Λάμπρος Τσιούκης, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, Ασημίνα Σκόνδρα, Παύλος Σιούφας και πολλά κομματικά στελέχη.

ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

O κ. Καράογλου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία όπως είπε «με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της καθιερώνει στη χώρα ένα καθεστώς μόνιμης λιτότητας. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν προσπαθούν να βαφτίσουν το ψάρι… κρέας! Αυτό που εναγωνίως δεν ήθελε ποτέ ο ελληνικός λαός και παλεύαμε εμείς να αποφύγουμε τα προηγούμενα χρόνια, το κάνει πραγματικότητα η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου»… Και πρόσθεσε… «αυτό είναι δυστυχώς το τέταρτο μνημόνιο που αυτοί υπέγραψαν με πολύ σκληρά μέτρα, των οποίων τις δυσμενέστατες συνέπειες οφείλουμε να εξηγήσουμε εμείς οι Βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ. σε όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό άλλωστε και πραγματοποιούμε αυτές τις ημέρες έκτακτες Νομαρχιακές συνελεύσεις στην ελληνική επικράτεια».

«Ο κ. Τσίπρας» υπογράμμισε ο κ. Καράογλου, «θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που έφερε στην Ελλάδα δυο μνημόνια! Το πρώτο που υπέγραψε το 2015 και το οποίο έληγε τον Αύγουστο του 2018 και το δεύτερο που θα φέρει σε λίγες ημέρες προς ψήφιση στη Βουλή».

Αναφερόμενος στις συνέπειες των νέων μέτρων, ο επί χρόνια υπουργός Μακεδονίας Θράκης, δήλωσε πως «

κάθε μισθωτός και συνταξιούχος θα χάσει τουλάχιστον έναν μισθό η μια σύνταξη ανά έτος, χωρίς αυτό να βγάζει πουθενά». Γι’ αυτό επισήμανε « θα πρέπει να ανατραπεί αυτή πολιτική»!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ

Σε ότι αφορά στη Ν.Δ. και τις δικές της προτάσεις ο κ. Καράογλου τόνισε: «οι στόχοι που έβαλαν οι δανειστές μπορούν να επιτευχθούν με την εφαρμογή ενός διαφορετικού μείγματος οικονομικής πολιτικής με μείωση των φόρων που θα δώσει ανάσες στην οικονομία για να ανακάμψει και πάταξη της σημερινής σπατάλης κρατικών πόρων, αλλά και εξορθολογισμό των δαπανών. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ν.Δ. θα παρουσιαστεί στους πολίτες το επόμενο διάστημα, ενώ ήδη ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει βασικές παραμέτρους και κοστολογημένα μέτρα αναζωογόνησης της ελληνικής οικονομίας».

Όσο για τα λεγόμενα αντίμετρα, ο κ. Καράογλου είπε πως «θυμίζουν εκείνο το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που είχε εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας με παροχές ύψους 12 δις ευρώ! Αντ’ αυτού όμως, πρόσφατα υπέγραψε μέτρα σε βάρος του λαού ύψους 12,6 δις ευρώ»!

«Προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους έλληνες, αλλά τα αντίμετρα δεν είναι τίποτε άλλο από φερετζές του τέταρτου μνημονίου που υπέγραψαν» υπογράμμισε ο κ. Καράογλου.

  

Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass