ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Κατασχέθηκαν 65 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2017 15:25

ΤΡΙΚΑΛΑ

Δύο άτομα, ηλικίας 31 και 32 ετών, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Τρικάλων, που κατηγορούνται, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 65 κιλών και 80 γραμμαρίων, και μικροποσότητα ηρωίνης και 6 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή. Επίσης, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass