ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

Πιστοποίηση για το θεατράκι του Φρουρίου στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2017 18:30

ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται και ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες συντήρησης και στατικής επάρκειας στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμος Τρικκαίων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση,  προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να εξασφαλιστεί και φέτος η πιστοποίηση του θεάτρου για να υποδεχθεί τους χιλιάδες τρικαλινούς και επισκέπτες. Επίσης, ο Δήμος Τρικκαίων ήδη βρίσκεται σε επαφές με μουσικά και θεατρικά σχήματα για την κατάρτιση προγράμματος εκδηλώσεων για τη θερινή περίοδο.

Νέα σκηνή

Την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου που τιμάται στις , 27 Μαρτίου, επέλεξε ο Δήμος Τρικκαίων, για να ανακοινώσει την έναρξη της νέας σκηνής «Μηχανουργείο» και της νέας παράστασης του Δημοτικού του Θεάτρου. Το «Θέατρο στο Μηχανουργείο» είναι ένας χώρος για παραστάσεις με θεατές μέχρι 80 άτομα, «ζεστός», μικρός, που φέρνει πιο κοντά τους ηθοποιούς με το κοινό. Ονομάστηκε έτσι, επειδή βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παλιά ντιζελομηχανή του Μύλου, δημιουργώντας μια νέα εικόνα και αίσθηση της αναδημιουργίας του μουσειακού αυτού χώρου: θέατρο και τεχνολογία από τον παλιό μύλο, συναντώνται στη νέα χρήση του ως πολύ-πολιτιστικός χώρος.

Εξάλλου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, πλέον δίνεται η δυνατότητα, την ίδια ώρα που θα γίνεται μια εκδήλωση ή μια παράσταση στην παρακείμενη αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου, να συνεχίζεται μια δεύτερη λίγα μέτρα μακριά. Ετσι, συνέχισε ο Δήμαρχος, τα Τρίκαλα αποκτούν και δυνατότητες χωροθέτησης περισσότερων παραστάσεων, αποκτώντας τον ρόλο τους ως σημείο πολιτισμού ακριβώς στο κέντρο της Ελλάδας, άμεσα και άνετα προσβάσιμα με τους νέους αυτοκινητόδρομους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass