ANAZHTEITAI 35ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Εντοπίστηκε κλεμμένο Ι.Χ. με 44 κιλά χασίς

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2017 16:50

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Εντοπίστηκε, την περασμένη Τρίτη στην Εγνατία Οδό (στο ύψος του Μαλακασίου), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου και του Σταθμού Τροχαίας Μετσόβου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε (43.380) γραμμάρια κάνναβης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως οδηγός του οχήματος ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος, υπήρχαν (2) σάκοι με (26) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (43.380) γραμμαρίων. Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι το παραπάνω αυτοκίνητο είχε κλαπεί την 21-04-2017, από το Περιστέρι Αττικής. Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass