ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΤΟΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

«Χιλιάρισε» ο Πλαστήριος δρόμος στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 17:30

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Έφτασαν στα 1000 άτομα οι συμμετοχές στον Πλαστήριο δρόμο που διοργάνωσαν την Κυριακή στην Καρδίτσα ο Δήμος, και η Περιφερειακή Ενότητα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων και το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ.

Το παρών έδωσαν γνωστοί αθλητές, αλλά και απλοί άνθρωποι όλων των ηλικιών, καθώς επίσης και αρκετές μαμάδες με τα πιτσιρίκια τους!

Ήταν μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που διαφήμισε την Καρδίτσα σε όλη την Ελλάδα και δημιούργησε μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον ώστε ο Πλαστήριος δρόμος να μετατραπεί σε έναν πολύ επιτυχημένο θεσμό καθώς διαθέτει όλα τα εχέγγυα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στους αγώνες που περιελάμβανε το πρόγραμμα συμμετείχαν και πολλοί αιρετοί της αυτοδιοίκησης με αποκορύφωμα την συμμετοχή πολλών δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Καρδίτσας, με μπροστάρη τον Δήμαρχο κ. Φώτη Αλεξάκο.

Νικητής στην κατηγορία των 10.000 μέτρων ήταν ο Αντώνης Παπαδημητρίου του Άρη, ενώ στις γυναίκες πρώτευσε η Λαρισαία Δήμητρα Τσινίκου. Στα 5.000 μέτρα πρώτος τερμάτισε ο Στυλιανός Φιλάι του Ολυμπιακού (άνδρες) και η Κων/να Γκατζή του Γ.Σ.Κ. (γυναίκες).

Συνολικά έγιναν τέσσερις αγώνες δρόμου συμπεριλαμβανομένων αυτού απόστασης 1.000 μέτρων, όπου συμμετείχαν παιδιά και των 2.000 μέτρων με αμαξίδιο για άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass