ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Eργαζόμενοι ΕΑΣ Βόλου: Κάτω τα χέρια από την ΕΒΟΛ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2017 16:00

Σαφές μήνυμα σε όσους επιχειρούν «να πλήξουν την ΕΒΟΛ, τη διοίκηση και τον πρόεδρό της Νικήτα Πρίντζο, να την αποδυναμώσουν, να την απαξιώσουν και σε δεύτερο χρόνο, όπως οι ίδιοι αδιάντροπα ψιθυρίζουν, να την αξιοποιήσουν

αναλόγως ότι θα τους βρούνε απέναντί τους» στέλνουν με ανακοίνωσή τους, 110 εργαζόμενοι της Ένωσης. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση των εργαζόμενων αναφέρει τα εξής: Με προβληματισμό και ανησυχία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τα διαδραματιζόμενα γύρω από την ΕΒΟΛ. Με προβληματισμό γιατί δυστυχώς βρέθηκαν μερικοί-ευτυχώς ελάχιστοι-ανεγκέφαλοι, μωροφιλόδοξοι και μακρυχέρηδες που επιδίδονται σε ανυπόστατες, ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες με σκοπό να πλήξουν την ΕΒΟΛ, τη Διοίκηση και τον Πρόεδρό της, να την αποδυναμώσουν, να την απαξιώσουν και σε δεύτερο χρόνο, όπως οι ίδιοι αδιάντροπα ψιθυρίζουν, να την αξιοποιήσουν αναλόγως. Τους γνωρίζουμε καλά. Γνωρίζουμε το ποιόν τους, την προσφορά και την ιστορία τους. Τους προειδοποιούμε: θα μας βρουν απέναντί τους. Με ανησυχία διότι κύριοι πρωταγωνιστές και ηθικοί αυτουργοί είναι οι ανταγωνιστές της ΕΒΟΛ που χρησιμοποιούντες τους ανεγκέφαλους και μωροφιλόδοξους και σε συνεργασία με κάποια ΜΜΕ προσπαθούν να δυναμιτίσουν και να συρρικνώσουν τη δυναμική παρουσία της ΕΒΟΛ στην ελληνική αγορά. Θέλουμε να τους γνωρίσουμε ότι για μας τους εργαζόμενους η ΕΒΟΛ είναι το σπίτι μας. Είναι η συνεταιριστική οργάνωση που δίνει ψωμί σε (130) οικογένειες εργαζομένων, που εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα χιλιάδων παραγωγών, γεωργών και κτηνοτρόφων και που με τη μεγάλη της κοινωνική ευθύνη στηρίζει και υπηρετεί την κοινωνία του Βόλου και της περιοχής του. Στηρίζουμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης και τιμούμε τη σκληρή προσπάθεια που κάνουν να αναδείξουν την ΕΒΟΛ ως την καλύτερη Συνεταιριστική Οργάνωση της Ελλάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass