Κιθάρες και παιχνίδια από τον «Ξενώνα Ραψάνης»

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2017 16:13

Μια περιήγηση στην ιστορία της κιθάρας, από τα βάθη του χρόνου, έως σήμερα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του «Ξενώνα Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ.

Με την καθοδήγηση της Δέσποινας Παναγιώτη, που πραγματοποίησε παρουσίαση με θέμα «Η ιστορία της κιθάρας και η συμβολή της στην ανάπτυξη της blues και rock μουσικής», οι συμμετέχοντες γνώρισαν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τους πρώτους κατασκευαστές της κιθάρας, τα στάδια εξέλιξής της και τον τρόπο με τον οποίο το αγαπημένο μουσικό όργανο καθόρισε την εξέλιξη μουσικών ειδών, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.
Επιτραπέζια παιχνίδια από κάθε άκρη του πλανήτη και κάθε εποχή στήθηκαν στην παιδική χαρά, κάτω από την κεντρική πλατεία της Ραψάνης το βράδυ της ίδιας ημέρας. Μικροί και μεγάλοι μοιράστηκαν την ευχάριστη εμπειρία της γνωριμίας με την παιχνιδοθήκη των «Παιχνιδιών του Κόσμου», τα ξύλινα παιχνίδια από ανακυκλωμένα υλικά, που κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο σχετικών δράσεων που διοργάνωσε ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass