ΜΕ ΤΟΝ Φ. ΚΟΥΡΜΟΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ

Γραφείο Υποστήριξης Δανειοληπτών στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 16:03

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, με θέμα  την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ίδρυση και λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) στην Καρδίτσα.

Η κ. Κατσαβριά ενημέρωσε τον κ. Κουρμούση ότι η Καρδίτσα είναι καθόλα έτοιμη να φιλοξενήσει αυτή τη σπουδαία δομή η οποία θα ανακουφίσει μεγάλο αριθμό πολιτών που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.  Επίσης, του γνωστοποίησε ότι  έχει εξασφαλιστεί από το Δήμο Καρδίτσας ο χώρος στέγασης και ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη λειτουργία του γραφείου.
Ο κ. Κουρμούσης, διαβεβαίωσε τη βουλευτή  ότι  το Γραφείο της Καρδίτσας θα είναι από τα πρώτα που θα λειτουργήσουν μέσα στον Οκτώβριο και συζήτησε μαζί της για όλες τις αναγκαίες διοικητικές ενέργειες που υπολείπονται.
Η ίδρυση των κατά τόπους Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) εντάσσεται στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του σκοπού της λειτουργίας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) για την  επαναφορά της οικονομικής ζωής των πολιτών στην κανονικότητα και την ομαλότητα με τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας, κυρίως συμβουλευτικής,  σε όσους πολίτες το έχουν ανάγκη όπως, αγρότες,  μικροεπιχειρηματίες, μικρέμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass