ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στη Λάρισα ο Στ. Θεοδωράκης

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 15:38

Περιοδεία σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα, θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 13 και μεθαύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του «Ποταμιού», κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έχει ως εξής:

Αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου: Στα Τρίκαλα, στις 6 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Ακολουθεί στις 6.30 μ.μ. ανοιχτή συνέντευξη Τύπου, στις 7 μ.μ. ο κ. Θεοδωράκης θα παρακολουθήσει στο Μουσείο Τσιτσάνη την εκδήλωση «Φτιάξε εσύ την #smartcity σου», όπου θα συζητήσουν για τις «Εξυπνες Πόλεις».

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Σταύρος Κωνσταντινίδης, Βασίλης Χαρόπουλος και Κίμωνας Χατζημπίρος, ενώ θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ευαγγελία Σωτηρίου.

Μεθαύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου: Στη Λάρισα, στις 11π.μ. συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη στο Δημαρχείο .

Στις 12.00, ανοιχτή συνάντηση με φορείς, πολίτες και δημοσιογράφους στο ισόγειο του Θεάτρου ΟΥΗΛ. Τη συνέντευξη θα συντονίσει ο Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Ακολούθως θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 6 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκο και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass