ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Φυσικό αέριο στην Καρδιτσομαγούλα

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 17:03

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου θα απολαύσουν τον φετινό χειμώνα οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Καρδιτσομαγούλας, του δεύτερου σε πληθυσμό οικισμού του Δήμου Καρδίτσας.


Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα και ήδη τα πρώτα νοικοκυριά υπέγραψαν συμβάσεις σύνδεσης και παροχής αερίου με την Εταιρία Διαχείρισης Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας ΑΕ. ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφούν και νέες συμβάσεις, καθώς ο αριθμός των αρχικών αιτήσεων που είχαν υποβληθεί από το 2016 προσέγγιζε τις 120.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τη Δημοτική Κοινότητα καθώς αποτελεί το επισφράγισμα μιας συστηματικής προσπάθειας που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας για την προώθηση και ικανοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος των κατοίκων.
Ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος δήλωσε σχετικά:
«Η επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου στην Καρδιτσομαγούλα αποτέλεσε ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας που ως Δημοτική Αρχή σε συνεργασία και με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλ. Αντωνόπουλο θέσαμε εγκαίρως προς την πρώην ΕΠΑ Θεσσαλίας, σημερινή ΕΔΑ Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας, ώστε να δοθεί στους 2.000 και πλέον κατοίκους της κοινότητας η δυνατότητα να συνδεθούν και να χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για θέρμανση, ζεστό νερό και άλλες χρήσεις για μεγαλύτερη οικονομία. Παρά το γεγονός ότι η επέκταση δεν ήταν στους σχεδιασμούς της εταιρίας αξιοποιώντας την καλή μας συνεργασία σε συνδυασμό με τη συνεχή και επίμονη πίεση πετύχαμε να καμφθούν οι αρχικές αντιρρήσεις και να ενταχθεί το έργο. Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τη σύνδεση των πρώτων νοικοκυριών που επισφραγίζει μια προσπάθεια 3 και πλέον ετών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass