ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Πράσινο φως στην e-Trikala A.E. για τον Μύλο των Ξωτικών

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 21:08

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων ήταν και  η έγκριση και  ψήφιση  Προϋπολογισμού  του Μύλου των Ξωτικών 2017 – 2018,και ανάθεση σχεδιασμού και λειτουργίας του θεματικού πάρκου  “ο Μύλος των Ξωτικών 2017 – 2018”,  στην e-Trikala A.E.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν για 7η συνεχόμενη φορά το Χριστουγεννιάτικο θεματικό Πάρκο «Ο Μύλος των Ξωτικών» το οποίο θα λάβει χώρα στις παλιές εγκαταστάσεις του Μύλου Ματσόπουλου, καθώς και περιμετρικά του Μύλου στην περυσινή χωρική έκταση. Ο Μύλος των Ξωτικών 2017-18 ανοίγει τις πύλες του την 1η  Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα και θα λειτουργεί μέχρι την 07η  Ιανουαρίου 2018 εγκαινιάζοντας ένα Νέο μεγάλο κύκλο λειτουργίας. Τελικά το Σώμα, μετά από διαλογική συζήτηση και αρκετές ερωτήσεις, κατά πλειοψηφία αποφάσισε και αναθέτει τον σχεδιασμό και λειτουργία του θεματικού πάρκου «ο Μύλος των Ξωτικών 2017 – 2018»   στην e-Trikala A.E.

 

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ
Σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση, που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της e-Trikala A.E.κ. Γιάννης Κωτούλας, σε ό,τι αφορά τον προϋπολογισμό της φετινής χρήσης παρατηρείται μείωση στα έξοδα που οφείλεται στην χρήση της περυσινής υποδομής, της θεματολογίας και των δράσεων, εμπλουτίζοντας αυτές με χωροταξικές αλλαγές και 2 νέες θεματικές κατασκευές με στόχο  την προσέλκυση παλαιών και νέων επισκεπτών επιβεβαιώνοντας για άλλη μια χρονιά την φήμη του Μύλου των Ξωτικών, αλλά και την συνεισφορά του στην οικονομία της περιοχής, διαπιστώνει επίσης ο ίδιος.
Επίσης, το σύνολο του προϋπολογισμού των εσόδων αναμένεται να είναι 680.400 ευρώ.
Ο  φετινός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τον κ. Κωτούλα, εμφανίζεται «συγκρατημένος» εκτιμώντας την κατάσταση της αγοράς.
Περιλαμβάνει όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, 2 νέες θεματικές κατασκευές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass