ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 67ΧΡΟΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΠΑΡ

Στα 55 ευρώ η τιμή της 60χρονης

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 18:23

Στα 55 ευρώ ανερχόταν η τιμή για την ερωτική συνεύρεση με 60χρονη εργαζόμενη σε νυχτερινό μπαρ σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ, η οποία βρέθηκε να εκδίδεται επί χρήμασι.


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν την 67χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ ως κατηγορούμενη για μαστροπεία, ενώ σε βάρος της 60χρονης εκδιδόμενης συντάχθηκε έκθεση κατά τα προβλεπόμενα αφού η πορνεία δεν αποτελεί αδίκημα εφόσον ασκείται σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως η αστυνομία δεν συλλαμβάνει για πρώτη φορά την ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου μπαρ, το αντίθετο μάλιστα, μόνο που κάθε φορά είναι διαφορετικά τα… κορίτσια που κρατούν συντροφιά τους πελάτες.
Αν και από τα καταγγελλόμενα στην αστυνομία, φαίνεται πως τα κορίτσια του μαζαγιού ενίοτε ικανοποιούσαν έναντι αμοιβής τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών και δεν κρατούσαν μόνο συντροφιά στους πελάτες. Απλά αυτή τη φορά η εργαζόμενη στο μπαρ που παρείχε και ερωτικές υπηρεσίες, έτυχε να είναι 60χρονη.
Χθες τα ξημερώματα λοιπόν, αστυνομικός προσποιούμενος τον «ξαναμμένο» άνδρα έκλεισε το ραντεβού με… το 60χρονο κορίτσι του μαγαζιού. Στην κατοχή της 60χρονης βρέθηκαν τα προσημειωμένα 55 ευρώ που πλήρωσε ο «πελάτης» με αποτέλεσμα να συλληφθεί η 67χρονη για μαστροπεία.
Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη «στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 67χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, η 67χρονη κατελήφθη στο κατάστημά της να προάγει στην πορνεία μια 60χρονη ημεδαπή, υπάλληλο του καταστήματος, έναντι χρηματικού ποσού.
Από την κατοχή της 67χρονης κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ, ως προερχόμενο από την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα». Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον της Δικαιοσύνης ενώ σε βάρος της 60χρονης υπαλλήλου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass