ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Στο πλευρό των εργαζομένων της Περιφέρειας για τις υπερωρίες

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 15:24

Τα «δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην Περιφέρεια» στηρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, η οποία με ανακοίνωσή της αξιώνει «από την Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας, να παρέμβει άμεσα στον επίτροπο για την υπογραφή των ενταλμάτων πληρωμής των υπερωριών και των οδοιπορικών των εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς επίσης να ζητήσει άμεσα την έγκριση προσλήψεων μόνιμων υπαλλήλων για την κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων τόσο στην οικονομική υπηρεσία, όπως και στις άλλες υπηρεσίες».


Με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά να πληρωθούν τώρα όλες τις υπερωρίες και τα έξοδα μετακίνησης εκτός έδρας, όσοι υπάλληλοι τους οφείλονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ακόμη ζητά από την Περιφερειακή Αρχή-την οποία επικρίνει έντονα για τη στάση της- να εξασφαλίσει υπηρεσιακά αυτοκίνητα στους υπαλλήλους που χρειάζεται να μετακινηθούν για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και όχι να αναγκάζονται να μετακινούνται με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους τα οποία επιβαρύνονται και για μήνες τώρα δεν αποζημιώνονται για την κίνησή τους».
Τέλος καλεί τους εργαζόμενους να κινητοποιηθούν οργανωμένα για να επιβάλουν την άμεση πληρωμή των υπερωριών τους και των εξόδων που έχουν κάνει για τις εκτός έδρας μετακινήσεις τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass