ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι Ελασσονίτες Ενεργοί Πολίτες έγιναν Σύλλογος

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 15:57

Μια ιστορική απόφαση πάρθηκε μετά τη συνεδρίαση των μελών της Ομάδας των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών (είχε προηγηθεί συνεδρίαση την άνοιξη του 2017 στα γραφεία του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας), όπου μετά από συζήτηση και ψηφοφορία, η πλειοψηφία των εθελοντών αποφάσισε να μετατραπεί η Ομάδα σε Σύλλογο με ΑΦΜ και με επίσημο νομικό πρόσωπο.


Η ομάδα που ιδρύθηκε και δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 στο δημαρχείο Ελασσόνας, εξελίχθηκε σε Σύλλογο, δημιουργώντας έναν εγγεγραμμένο πλέον φορέα στο Πρωτοδικείο Λάρισας, ώστε να μπορεί να έχει ακόμη πιο δραστικό και επίσημο θεσμικά ρόλο στα κοινά και σε δράσεις, αντίστοιχα. Μετά από διεξοδική συζήτηση και ιστορική καταγραφή όλων των δράσεων στην επταετία που προηγήθηκε από την ημέρα που ιδρύθηκε η Ομάδα και μετά από εκλογική διαδικασία που κράτησε αρκετές ώρες με πάνω από 40 ιδρυτικά μέλη να συμμετέχουν στα νέα δεδομένα, η κάλπη εξέλεξε εφτά μέλη και εκείνα με τη σειρά τους εξέλεξαν το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα οδηγήσει τις επόμενες εβδομάδες τον Σύλλογο των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών σε εκλογές.
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Παρουσία της δικηγόρου Χριστίνας Κατσιάνα στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος εκλέχτηκε η Κατερίνα Τζουανάκη, αντιπρόεδρος η Ρούλα Γιαβούρογλου, γραμματέας η Λίζα Κανωτίδου, ταμίας ο Άρης Χατζηκίδης και τρία μέλη οι Αντώνης Λιάνος, Στέφανος Γκατζιούρας και Γιώργος Λουτριώτης. Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο τηρώντας τη Νομοθεσία και τους κανονισμούς θα προκηρύξει νέες εκλογές όπου και θα προκύψει το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου συλλόγου των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών που θα συνεχίσει το έργο της μέχρι πρότινος Ομάδας (των προηγουμένων επτά ετών) και θα βάλει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες δράσεις σε όλους τους τομείς στους οποίους μέχρι τώρα δραστηριοποιούνταν.
Ο ΑΝΤ. ΛΙΑΝΟΣ
Ο συνιδρυτής της Ομάδας Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών και του αντίστοιχου Συλλόγου Αντώνης Λιάνος δήλωσε σχετικά:
«Με την ευθύνη του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου, που καλούμαστε να οδηγήσουμε τον σύλλογο στο πρώτο του επίσημο και επί ετών θητείας διοικητικό συμβούλιο, που θα προκύψει στις εκλογές που θα διενεργηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ήθελα να ανακοινώσω στα μέλη και στους πολίτες αυτού του Δήμου, που τόσο όμορφα συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα έτη, πως δεν θα είμαι υποψήφιος και δεν θα συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία παρά μόνο με την προσωπική μου ψήφο, στηρίζοντας τα υπόλοιπα μέλη για να εκλεγούν στο νέο επταμελές που θα προκύψει.
Είναι μια συνειδητή και οριστική απόφαση, αφού θέλω από εδώ και πέρα σε αυτό το νέο ταξίδι να συμμετέχω εφόσον το μπορώ και διαθέτω χρόνο σαν ένα απλό μέλος στις δράσεις του συλλόγου και να νιώθω τη χαρά της προσφοράς και της βοήθειας, χωρίς ενασχόληση με τον συντονισμό και τη διοίκηση του συλλόγου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass