ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ

Πλημμύρισε η εθνική οδός

• Την κακή κατάσταση του δρόμου Ελασσόνας – Κατερίνης σημείωναν χθες οδηγοί • Αρκετές διακοπές στην παροχή ρεύματος

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 18:39

Μέσω Κοζάνης και Ελασσόνας διεξαγόταν για ώρες χθες η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η ΠΑΘΕ, στον κόμβο της Νέας Εφέσου στην Κατερίνη.


Η κυκλοφορία διακόπηκε στις 3 το μεσημέρι στο ρεύμα προς Αθήνα, σε αντίθεση με το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη όπου η κυκλοφορία διεξαγόταν κανονικά. Όπως ανακοίνωσε η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό αποκαταστάθηκε στις 7.30 το απόγευμα.
Για ώρες διακόπηκαν χθες το μεσημέρι και τα δρομολόγια του Προαστιακού από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη, κίνηση που αποκαταστάθηκε μετά τις 5 χθες το απόγευμα.
Λόγω της εκτροπής της κυκλοφορίας, αυξήθηκε ιδιαίτερα η κίνηση στην παλιά εθνική οδό Ελασσόνας – Κατερίνης, με αποτέλεσμα διερχόμενοι οδηγοί να σημειώνουν στην «Ε», την ακαταλληλότητα του δρόμου «καθώς δεν έχει συντηρηθεί».
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα χθες στον νομό είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν διακοπές αλλά και βλάβες. Χθες το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάσθηκε να επέμβει σε ορισμένες περιπτώσεις εγκλωβισμού Λαρισαίων σε ασανσέρ.
Αρκετές ήταν και οι βλάβες με συνεργεία της ΔΕΗ να αποκαθιστούν σταδιακά την παροχή σε διάφορες περιοχές του νομού. Η σημαντικότερη βλάβη αφορούσε σε υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ στην περιοχή των Μεσαγγάλων.
Οι εργασίες για την αποκατάσταση θα συνεχισθούν και σήμερα οπότε και αναμένεται να επιλυθεί το πρόβλημα καθώς το υπόγειο δίκτυο περνά κάτω από τις γραμμές του ΟΣΕ. Λόγω της συγκεκριμένης βλάβης, χωρίς ρεύμα παραμένουν από τις 10.30 χθες το πρωί, περιοχές των Μεσαγγάλων, της Κουλούρας, του Παλαιόπυργου και ένα τμήμα της Κάτω Αιγάνης, με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης Κώστα Ζαφείρη να μεταφέρει τη δυσσαρέσκεια των μόνιμων κατοίκων για τις συχνές διακοπές ρεύματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass