Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤ. ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:

Καθοριστική η συμβολή της βάσης στο νέο πρόγραμμα

Δημοσίευση: 18 Νοε 2017 16:26

Σύσκεψη με τη διευρυμένη ΝΟΔΕ Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, είχε χθες το απόγευμα ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος κ. Στέλιος Κονταδάκης,

συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Γραμματέα για την Αξιολόγηση και Επιμόρφωση Στελεχών κ. Χρήστο Βλαχοκώστα, ενόψει του σημερινού προσυνεδρίου για τον αγροτικό τομέα και την περιφερειακή ανάπτυξη, το οποίο πραγματοποιείται στη Λάρισα παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε δήλωσή του στην αρχή της συνεδρίασης ο κ. Κονταδάκης επισήμανε πως το εν λόγω προσυνέδριο χαρακτηρίζεται από την «έντονη συμμετοχή της βάσης που σκοπό έχει να παράξει πολιτική από κάτω προς τα πάνω». «Είναι η πρώτη φορά» πρόσθεσε «όπου δεν θα υπάρχει ένας μονόλογος του Προέδρου, αλλά ένας ζωντανός διάλογος που ξεκίνησε με ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο το οποίο απευθύναμε σε όλα τα τοπικά στελέχη».

Ο κ. Κονταδάκης ζήτησε ενεργοποίηση όλων για μαζική συμμετοχή του κόσμου στον πολιτικό διάλογο που ξεκίνησε η ΝΔ, ώστε να ακουστούν όσο γίνεται περισσότερες απόψεις, αλλά και αντιρρήσεις σχετικά με τα προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις.

Όπως τόνισε, τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από το προσυνέδριο, μαζί με όλα τα άλλα των υπόλοιπων προσυνεδρίων που διοργανώνονται στη χώρα, θα αποτελέσουν το πλαίσιο μέσα στο οποία θα κινηθεί το κεντρικό συνέδριο προγραμματικών αρχών και θέσεων της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Εκθεσιακό κέντρο Μετροπόλιταν.

Στην χθεσινή συνεδρίαση τέθηκαν επί τάπητος και οργανωτικά θέματα με τον κ. Κονταδάκη να ζητάει από όλα τα κομματικά στελέχη δυναμική συμμετοχή στις πολιτικές διεργασίες και πλήρη ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

Επιδίωξη της ΝΔ είναι η νίκη, αλλά και η αυτοδυναμία, την οποία θώρησε ο Γραμματέας Οργανωτικού εφικτό στόχο.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass