Οι Θεσσαλοί δημοσιογράφοι επιμορφώνονται

* Παρακολούθησαν σεμινάριο για τις νέες τεχνολογίες στα ΜΜΕ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2017 16:35
Από το χθεσινό σεμινάριο στη Λάρισα στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» Από το χθεσινό σεμινάριο στη Λάρισα στο ξενοδοχείο «Διόνυσος»

Στις εφαρμογές, στις υπηρεσίες διαδικτύου, στις ανταλλαγές δεδομένων και περιεχομένου, σε μεθόδους επικοινωνίας, σε μοντέλα διασύνδεσης και διαμερισμού αρχείων και γενικά στην ανάπτυξη των ψηφιακών μέσων εντρύφησαν χθες οι Λαρισαίοι δημοσιογράφοι.

Μέσω ενός προγράμματος επιμορφωτικών σεμιναρίων που ξεκίνησε από προχθές στο Βόλο και θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα σε όλες τις θεσσαλικές πόλεις, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ της Λάρισας προσέγγισαν μέσα από στατιστικές απεικονίσεις και θεωρητικές προσεγγίσεις στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις παραγωγής και προώθησης των ειδήσεων.

Τα σεμινάρια, 2,5 ωρών το καθένα, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος διά βίου εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του ΠΣΑΤ και αποτελούν ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ενώ για την υλοποίησή τους σημαντική είναι η συνδρομή του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ.

Το σεμινάριο στη Λάρισα έγινε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» και το παρακολούθησαν όχι μόνο μέλη της Ένωσης αλλά και όσοι εργάζονται σε ΜΜΕ.

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2018, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχα σεμινάριο σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λαμία. Διδάσκοντες στα σεμινάρια είναι ο πρόεδρος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ καθηγητής Ανδρέας Βέγλης, ο Παναγιώτης Τσαρχόπουλος από το ειδικό διδακτικό προσωπικό του τμήματος και ο Παναγιώτης Γκανάς, υπεύθυνος ανάπτυξης των social media στην εταιρία Alter Ego.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass