ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ 16 ΕΔΡΕΣ

Επανεκλογή του Αρ. Μπασδάνη στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

• Στη δεύτερη θέση ο Τρ. Πλαστάρας με 13 έδρες και τρίτος ο Σπ. Κοπάλης

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2017 18:02

ΒΟΛΟΣ

Ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μπασδάνη «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» αναδεικνύεται ως νικητής στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στον Βόλο.

Το αποτέλεσμα των εκλογών, αν και δεν ανακοινώθηκε επισήμως, φέρει ως νικητή τον Τέλη Μπασδάνη και την παράταξή του με ποσοστό 51%, δηλαδή αυτοδυναμία και κερδίζει 16 έδρες.
Στη δεύτερη θέση, στην αντιπολίτευση της διοίκησης, οδηγείται ο συνδυασμός «Μαγνησία 2025» με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα, που κερδίζει με ποσοστό 47% τις 13 έδρες. Στην τρίτη θέση έρχεται ο συνδυασμός «Επιχειρώ, Μεταφέρω, Αναπτύσσω» με επικεφαλής τον Σπύρο Κοπάλη, που από την πρώτη κατανομή κερδίζει 1 έδρα και ίσως στην τρίτη κατανομή να κερδίσει ακόμη μία.
Το εκλογικό μέτρο για ανάδειξη έδρας στο Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι οι 85 ψήφοι. Η καταμέτρηση των ψήφων είχε ολοκληρωθεί χθες και στα τέσσερα τμήματα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας έχει ολοκληρωθεί και συνολικά ψήφισαν για το Τμήμα Υπηρεσιών 1.395 άτομα, για το Εμπορικό Τμήμα 680 άτομα, για το Τμήμα Μεταποίησης 401 και για το Τουριστικό Τμήμα 160, αλλά η αποχή ήταν σε πάρα πολύ υψηλά ποσοστά.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο συνδυασμός του Αριστοτέλη Μπασδάνη έλαβε 1.347 ψήφους, ο συνδυασμός του Τρύφωνα Πλαστάρα 1.070 ψήφους και ο συνδυασμός του Σπύρου Κοπάλη 146 ψήφους. Ο Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο συνδιασμός του είναι η «ομάδα» που άσκησε κατά την τελευταία περίοδο την διοίκηση του Επιμελητηρίου στον Βόλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass