ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΠΑΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις για την ανάληψη καθηκόντων

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2018 17:34

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, αστυνομικός διευθυντής Βασίλειος Μαρκογιαννάκης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν αρχές και φορείς του νομού Μαγνησίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Δημητριάδος σεβ. Ιγνάτιο, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, το διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο στρατόπεδο «Γεωργούλα» στη Νέα Ιωνία, Ταξίαρχο Παπαδόπουλο Ευάγγελο, το διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, Ταξίαρχο Ματζουράνη Γεώργιο, το διοικητή του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (Π.Ε.Β.) στο Βελεστίνο, Συνταγματάρχη Τεχνικού Γεώργιο Ουρουμίδη, το διοικητή της 111 Π.Μ. στη Νέα Αγχίαλο, Σμήναρχο Γεώργιο Λαγουδάκη, καθώς και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλη Μπασδάνη.

Οι λειτουργοί της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των στρατιωτικών Αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου, αφού συνεχάρησαν τον Υποστράτηγο Ιωάννη ΤΟΛΙΑ και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλειο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass