ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Απείλησε να σφάξει τη γυναίκα του

• Φέρεται να της απέστειλε και σχετικά απειλητικά sms • Είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στα επεισόδια του περυσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2018 17:54

ΒΟΛΟΣ

Αποφυλακίστηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή από τις φυλακές Κασσαβέτειας, μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση εννέα μηνών για συμμετοχή στα επεισόδια του περυσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά κάθισε πάλι στο εδώλιο για απειλές σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του!


Ο λόγος για έναν 29χρονο χούλιγκαν από τον Βόλο, που συνελήφθη μετά τη μήνυση της 40χρονης για ενδοοικογενειακή απειλή. Στο το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου παραπέμφθηκε, η γυναίκα κατέθεσε ότι πήγε σπίτι της και την απείλησε ότι θα τη… σφάξει επειδή δεν του επέτρεπε να βλέπει την ηλικίας 5,5 χρόνων κορούλα του, ενώ φέρεται να της απέστειλε και σχετικά απειλητικά sms.
Η 40χρονη δήλωσε ακόμη ότι το βράδυ της Κυριακής είχε σπάσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μιας φίλης της και την είχε απειλήσει με μαχαίρι, νομίζοντας ότι ήταν η ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι τον φοβάται καθώς κατά τη διάρκεια της 14ετούς σχέσης τους την έστειλε τουλάχιστον έξι φορές στο νοσοκομείο!
Ο 29χρονος ζήτησε συγγνώμη και το δικαστήριο, που δέχθηκε να του δώσει μια ευκαιρία και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, δίνοντας αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass