ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 24-25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Συνέδριο για νέους 15 - 18 ετών

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2018 15:28

Η κοινότητα των υποτρόφων προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. οργανώνει διήμερο συνέδριο με θέμα: «Κοινωνική υπευθυνότητα, ρητορική και ΜΜΕ, στον σύγχρονο κόσμο μας», με τη στήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, και με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων.


Θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24-25 Φεβρουαρίου, στον Μύλο Ματσόπουλου και απευθύνεται σε νέους 15 - 18 ετών.
Το συνέδριο έχουν αναλάβει δύο Έλληνες φοιτητές πανεπιστημίου, απόφοιτοι του προγράμματος “Benjamin Franklin Transatlantic FellowsInstitute”, που θα παρουσιάσουν νέες εκπαιδευτικές οπτικές, βασισμένες στην αμφίδρομη εκπαίδευση και τη διά βίου μάθηση.
Είναι ο Ευθύμιος Σκούφας και ο Αλέξανδρος Λυμπίκης, οι οποίοι κατάγονται από τη Λάρισα και τα Τρίκαλα, αντίστοιχα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν την οπτική τους μέσα από συζητήσεις και debates. Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι: «Αναζητούμε 24 νέους μαθητές από τα Τρίκαλα, ηλικίας 15 - 18 ετών, οι οποίοι θέλουν να γίνουν μέρος μίας δυναμικής παγκόσμιας κοινότητας.
Δηλώστε συμμετοχή αν σας ενδιαφέρει:
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, και οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν σε αυτό πρέπει να το δηλώσουν μέχρι 18 Φεβρουαρίου, στο ακόλουθο υπερσύνδεσμο: https://goo.gl/KjNF12
Η γλώσσα διεξαγωγής του συνεδρίου είναι η Αγγλική, γι’ αυτό τον λόγο ένα Advanced ή Proficient επίπεδο Αγγλικών είναι απαραίτητο. Οι δραστηριότητες θα δομηθούν με προσβάσιμο λεξιλόγιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass