ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 21ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ

Ξόδεψε χρήματα στον τζόγο και δήλωσε ληστεία

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2018 17:45

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού, συνελήφθη χθες ένας 21χρονος κάτοικος Μικροθηβών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της άσκοπης κινητοποίησης Αρχής.

Αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος, ξόδεψε χρήματα της οικογένειάς του στον τζόγο και προκειμένου να τα δικαιολογήσει, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Ειδικότερα, ο 21χρονος, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι χθες τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστο άτομο εισήλθε στην οικία του και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος δήλωσε ψευδώς τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με την απώλεια του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass