Απεβίωσε ο Βολιώτης επιχειρηματίας Άγγελος Αντωνίου

• Δραστηριοποιούνταν στον χώρο των περιφερειακών ΜΜΕ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 15:15 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Απρ 2018 19:12

Απεβίωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 70 ετών ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας, Άγγελος Αντωνίου, έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.


Ο εκλιπών ήταν ιδιοκτήτης της επιτυχημένης εταιρείας γραφικών τεχνών Antopack, ενώ με την έναρξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης μπήκε δυναμικά και στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αρχικά, ιδρύοντας το 1989 το Ράδιο Βέρα, στο οποίο παρέμεινε επίτιμος πρόεδρος, ενώ στις αρχές του 1990, πραγματοποίησε το πρώτο βήμα στην τηλεόραση, με τον τηλεοπτικό σταθμό TRT.
Το εγχείρημά του θεωρείται από τα πλέον επιτυχημένα στον περιφερειακό χώρο και με μεγάλη τηλεθέαση. Η TRT εξέπεμψε για πρώτη φορά στις 5 Φεβρουαρίου 1990, με τον Άγγ. Αντωνίου να εκμεταλλεύεται την κατάργηση του κρατικού μονοπωλίου στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
Τα παιδιά του Άγγελου Αντωνίου, ο Γιώργος και η Τέα, δεν θέλησαν να συνεχίσουν στον τηλεοπτικό σταθμό που ίδρυσε ο πατέρας τους και το 2015 πέρασε στα χέρια άλλων επιχειρηματιών.
Αφήνει πίσω του, εκτός από τα δύο του παιδιά, τη σύζυγό του Μαρτίνα και ένα εγγόνι. Λεπτομέρειες για την εξόδιο ακολουθία αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα.
Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass