ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

«Ακαδημία Επιχειρηματικότητας» στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 24 Απρ 2018 17:00

ΤΡΙΚΑΛΑ

Η επιμόρφωση επιχειρηματιών από την «Ακαδημία Επιχειρηματικότητας», με στόχο, την προσφορά των καλύτερων υπηρεσιών στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, εντός και εκτός Μύλου, αποτελεί πραγματικότητα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Τρικάλων, ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο τα σεμινάρια της «Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών», στον χώρο του ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ. πρόκειται για τη δράση που ενημερώνει, πληροφορεί, αξιοποιεί, εκπαιδεύει, μαθαίνει και εκσυγχρονίζει τους ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων κάθε είδους. «Ο φιλοξενούμενος στα Τρίκαλα επισκέπτες έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες φιλοξενίες, διατροφής, διασκέδασης στην πόλη των Τρικάλων. Ο Δήμος Τρικκαίων οφείλει να παρέχει το υπόβαθρο, ώστε αυτές οι υπηρεσίες να παρέχονται αφειδώς από τους τρικαλινούς επιχειρηματίες». Αυτό τόνισε, και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στους επιχειρηματίες τη πρώτης ημέρας των σεμιναρίων εκπαίδευσης. Ανακοίνωσε, μάλιστα, και ένα «δώρο»: όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα απολαμβάνουν δωρεάν συμμετοχής στις διαφημιστικές εκστρατείες του Μύλου των Ξωτικών, ως πιστοποιημένοι επιχειρηματίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass