ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ

Το σχέδιο «Κλεισθένης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2018 16:25

Η επερώτηση της Περιφερειακής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για τα προβλήματα των κατοίκων της Σκοπέλου και της παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία» για την παράκαμψη Νεοχωρίου-Μπελοκομίτη θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας μεθαύριο Τρίτη 8 Μαΐου και ώρα 18:00.

Όσον αφορά στα 16 θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης, ξεχωρίζουν το σχέδιο νόμου «Κλεισθένης», για το οποίο θα ενημερώσει το Σώμα ο κ. Αγοραστός, η σύσταση Επιτροπής Αντικαπνιστικής Πρωτοβουλίας, με εισηγητή τον κ. Βασ. Πινακά, την παράταση της υπογραφείσας από 02/05/2017 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λάρισας, για τo έργο: «Επιχορήγηση του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Λάρισας - ΟΡΦΕΑΣ», για τη λειτουργία Τμημάτων του Εργαστηρίου Πρόληψης Συμβουλευτικής και Ανάπτυξης «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ», με εισηγητή τον κ. Αγοραστό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass