ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επιδιορθώσεις σε ποδηλατόδρομο

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2018 18:02

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας  αποκαθιστά τις φθορές που έχουν δημιουργηθεί στον ποδηλατόδρομο επί της οδού Καραϊσκάκη και στον πεζόδρομο της οδού Αβέρωφ, παράλληλα με τις εργασίες που εκτελούνται και διάφορα σημεία της πόλης. 

O αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κων/νος  Ξυλομένος δήλωσε σχετικά: “Προχωρούμε σε στοχευμένες επεμβάσεις σε καίρια σημεία της πόλης, όπου είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια σοβαρά προβλήματα.
Συγκεκριμένα αντικαθιστούμε τους φθαρμένους κυβόλιθους στον ποδηλατόδρομο της οδού Καραϊσκάκη και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα επανατοποθετηθούν και τα μεταλλικά κολονάκια που λείπουν. Επίσης, στον πεζόδρομο επί της οδού Αβέρωφ γίνεται αντικατάσταση των κυβόλιθων και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες εργασίες αναβάθμισης του πεζοδρόμου όπως π.χ. βάψιμο στύλων φωτισμού και φωτισμός των εκθεμάτων.
Η αισθητική βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών και η ανάδειξή τους αποτελεί ακόμη μία προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, η οποία θα συνεχίσει να παρεμβαίνει με γνώμονα αποκλειστικά την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass