ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Για ασέλγεια σε 11χρονη συνελήφθη 80χρονος ιερέας

* Με τις ευλογίες της μητέρας…

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2018 15:38

Για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι κατηγορείται ένας 80χρονος ιερέας σε αργία ενώ μαζί του συνελήφθη και η 30χρονη μητέρα του 11χρονου κοριτσιού. Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., στον Βόλο «συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 80χρονος ημεδαπός και 30χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ηλικιωμένος, εν γνώσει της 30χρονης, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές το μεσημέρι, αστυνομικός που παρακολουθούσε την υπόθεση, είδε να συναντώνται στο κέντρο του Βόλου ο 80χρονος ιερέας, η Βουλγάρα μητέρα και το 11χρονο κοριτσάκι. Στη συνέχεια η "μητέρα" αποχώρησε και ο 80χρονος ιερέας μαζί με την ανήλικη κατευθύνθηκαν σε ερημική παραλία κοντά στον Βόλο. Εκεί έσπευσαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ευρισκόμενο σε αργία 80χρονο ιερέα.

Σε βάρος του 80χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο και επ΄ αμοιβή, ενώ κατηγορείται και η 30χρονη Βουλγάρα για έκθεση ανηλίκου. Παράλληλα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση, διότι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στο παρελθόν είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό με εμπλεκόμενα τα ίδια πρόσωπα. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass