ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ – ΝΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θριαμβευτική επανεκλογή του Λ. Τσιούκη

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 17:07

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Θριαμβευτική ήταν η επανεκλογή του κ. Λάμπρου Τσιούκη στον προεδρικό θώκο της ΝΟΔΕ – ΝΔ Καρδίτσας μετά τις εκλογές της Κυριακής οι οποίες διεξήχθησαν με ομαλότητα και μεγάλη συμμετοχή τοπικών μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Σε σύνολο 1.906 εγγεγραμμένων ψήφισαν 1.663 και βρέθηκαν 6 λευκά και 6 άκυρα. Ο κ. Τσιούκης έλαβε 1.105 ψήφους έναντι 479 του έτερου υποψήφιου κ. Γιάννη Ντενισιώτη.
Στη ΝΟΔΕ Καρδίτσας εκλέγονται ακόμη στο νέο ΔΣ ο κ. Γιώργος Ελευθερίου με 797 ψήφους, ο κ. Χρήστος Τσιγάρας με 511 ψήφους, ο κ. Βάϊος Κουτής με 405 ψήφους, η κ. Ευαγγελία Καραγιάννη με 401 ψήφους, η κα Ελένη Μπακοπούλου με 373 ψήφους, η κ. Μαρία Ζαχαράκη με 363 ψήφους, η κ. Μαρία Τσουρή – Καραμπινά με 322 ψήφους, η κ. Σωτηρία Φερφυρή με 241 ψήφους και ο κ. Ευάγγελος Δασκαλόπουλος με 233 ψήφους.    

 

ΔΗΛΩΣΗ Λ. ΤΣΙΟΥΚΗ
Με απόλυτη τάξη, υπομονή και συνέπεια ολοκληρώθηκε η εσωκομματική διαδικασία εκλογής των οργάνων του κόμματός μας στο Νομό και στις τοπικές μας οργανώσεις. Ήταν πράγματι μια γιορτή της άμεσης δημοκρατίας στον τόπο και την παράταξή μας. Ευχαριστώ τις Νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες που επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ όλες τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου που κατήλθαν ως υποψήφιοι, εκθέτοντας τον εαυτό τους, σε αυτή τη σημαντικότατη για την εσωτερική μας δημοκρατία, διαδικασία. Εύχομαι καλή δύναμη σε όσες και όσους εξελέγησαν. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Είμαστε όλοι μαζί όπως ήμασταν και πριν έτοιμοι για νέους αγώνες. Κυρίως όμως ευχαριστώ –από καρδιάς- τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες για την μεγάλη συμμετοχή και προσέλευση. Το γεγονός αυτό κάνει περισσότερο ακόμα φανερή τόσο την διευρυμένη απήχηση στην κοινωνία των υπεύθυνων πολιτικών θέσεων του κόμματος μας, όσο και την μεγάλη ανταπόκριση στην σταθερά διεκδικητική και αγωνιστική πορεία που χαράξαμε εδώ και δύο χρόνια για την προώθηση των συμφερόντων του τόπου μας, με αντικειμενικότητα αξιοκρατία, συνέπεια και δυναμισμό. Η μεγάλη συμμετοχή δίνει ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα ότι ο λαϊκισμός πλησιάζει προς το τέλος του και ότι πολύ σύντομα η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Ν.Δ. με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα αναλάβει υπεύθυνα το τιμόνι της πολύπαθης Ελληνικής κοινωνίας, για την έξοδο από την κρίση και την αναγέννηση της πατρίδας μας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την μεγάλη νίκη στις επόμενες Εθνικές εκλογές».
Να σημειωθεί ότι στις εκλογές της ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας, πρόεδρος εκλέχτηκε για πρώτη φορά ο κ. Βασίλης Φωτόπουλος, έναντι του συνυποψηφίου του και πρώην προέδρου κ. Γιάννη Πετεινάρα.
Συνολικά ψήφισαν 998. Ο κ. Φωτόπουλος έλαβε 507 ψήφους, ενώ ο κ. Πετεινάρας 429 ψήφους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass