ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ»

«Η ΠΕΔ Θεσσαλίας στηρίζει την εξωστρέφεια επιχειρήσεων»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 19:08

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

«Η έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» που εγκαινιάζουμε αποτελεί το σταυροδρόμι όπου συναντώνται ο τουρισμός με τον αγροτοδιατροφικό τομέα, τον πολιτισμό, την παράδοση, την τοπική γαστρονομία και τη λαογραφία.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας από την πρώτη στιγμή στήριξε τη διοργάνωση της έκθεσης και με δυναμικό «παρών» φιλοξένησε στο περίπτερο της όσους από τους Δήμους της Θεσσαλίας θέλησαν να συμμετάσχουν και να αναδείξουν τα προϊόντα και την περιοχή τους. Συμβάλλουμε έτσι στην πραγματοποίηση συναντήσεων τοπικών παραγωγών με εμπορικούς εκπροσώπους του εξωτερικού και προωθούμε την εξωστρέφεια, με σκοπό την ανάδειξη τη Θεσσαλικής Γης».
Τα παραπάνω τόνισε στην ομιλία του, στα εγκαίνια της έκθεσης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Δήμου Μουζακίου, Γιώργος Κωτσός  και δήλωσε πως ένας από τους σκοπούς της ΠΕΔ Θεσσαλίας είναι η προώθηση των πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας και η επίτευξη του στόχου αυτού αποτελεί και προσωπική του επιδίωξη.
Η  Έκθεση Ελλάδος Γεύσεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Πρόκειται για ένα θεσμό που καταφέρνει να συνδυάζει την κατά τόπους γαστρονομία με τον τουρισμό και τον πολιτισμό, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού και για τρεις μέρες αποτέλεσε σημείο αναφοράς.
Κατά την παρουσία του στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου ο κ. Κωτσός είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας  Παναγιώτη Κουρουμπλή όπου συζήτησαν για θέματα που άπτονται της έκθεσης αλλά και της επικαιρότητας. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass