Τρεις μήνες φυλάκιση σε «νταή» σύζυγο

ΤΗΝ ΕΚΑΙΓΕ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2018 22:08
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως πέρασε μια γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία επέλεξε να παντρευτεί και να μείνει σε πόλη της Θεσσαλίας πριν λίγα χρόνια. Μέσα σε λίγες ημέρες δέχθηκε σειρά επιθέσεων από τον Έλληνα σύζυγό της και η υπόθεσή τους έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Γι’ αυτόν τον λόγο χθες το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας έκρινε ένοχο τον άνδρα και τον τιμώρησε με ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με όσα κατηγορείτο ο άνδρας, μια ημέρα επιτέθηκε στη σύζυγό του σβήνοντας ένα αναμμένο τσιγάρο στο αριστερό της μάτι προκαλώντας της έγκαυμα, για το οποίο χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγή. Μια άλλη ημέρα η σύζυγος προσπάθησε να φύγει από το σπίτι της για να επισκεφτεί τον γυναικολόγο, όμως αυτός την άρπαξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε με το κεφάλι της, στην πόρτα προκαλώντας της μώλωπες στο κρανίο. Μια άλλη ημέρα πάλι την περιέλουσε με καυτό ρόφημα δύο φορές στο σώμα προκαλώντας της εγκαύματα. Άλλη στιγμή τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο κι ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος και προσπαθούσε να βγει από το σπίτι, την έσπρωξε με την πόρτα και την πάτησε με τα γόνατά του στην κοιλιά προκαλώντας της πολλά τραύματα.

Η ίδια καταθέτοντας στο δικαστήριο χθες περιέγραψε πολλά από τα παραπάνω με δάκρυα στα μάτια. Ο πρώην σύζυγός της (έχουν χωρίσει από τότε) απολογούμενος, αρνήθηκε πως έκανε κάτι απ' όλα αυτά.

Κρίθηκε ένοχος για την πράξη της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass